Anlık Bildirim

Yeni Call of Duty oyunu COD: Vanguard'ın tanıtım tarihi belli oldu

Call of Duty'nin yeni oyunu COD: Vanguard 19 Ağustos'ta Warzone içerisindeki bir etkinlikte tanıtılacak. Oyunun Kasım ayında yayınlanması bekleniyor.

Call of Duty: Vanguard'ın tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Call of Duty serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu Call of Duty: Vanguard'ın tanıtım tarihi belli oldu. Sony'nin mağazası PS Store'da yer alan bilgiye göre Vanguard'ın resmi tanıtımı 19 Ağustos'ta gerçekleşecek. Tanıtımın Warzone içerisinde canlı bir etkinlik olarak düzenleneceği belirtildi.

Activision geçtiğimiz yıl Black Ops Cold War'u da yine Warzone içerisinde canlı bir etkinlikte tanıtmıştı. Oyun içerisinde birkaç basit görevi tamamlayınca Black Ops Cold War'un tanıtım fragmanı izlenebiliyordu. COD: Vanguard için de yine benzer bir etkinlik bekleniyor. Elbette fragman ayrıca YouTube ve Twitter gibi platformlarda da yayınlanacak. 

Geçtiğimiz hafta sızan görsellerde Call of Duty: Vanguard'ın İkinci Dünya Savaşı'nda geçeceği ve Pasifik Cephesi'ne odaklanacağı doğrulanmıştı. Oyunun 5 Kasım tarihinde PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapması bekleniyor. Türkiye fiyatları muhtemelen tanıtım tarihinde belli olacak.

Sızdırılan görseller:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim