Anlık Bildirim

Call of Duty'nin yeni oyunu "Call of Duty: Vanguard" geliyor: İlk görseller sızdırıldı!

Activision'ın her yıl yayınladığı popüler FPS oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu Call of Duty Vanguard'dan görseller sızdırıldı ve yeni detaylar belli oldu.

Call of Duty Vanguard'dan yeni görseller sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı Call of Duty serisinin yeni oyunu ile ilgili bir süredir söylentilerden başka bilgimiz yoktu. Ancak geçtiğimiz saatlerde oyundan ilk görseller sızdırıldı. Ayrıca bazı yeni bilgiler de geldi. 

Sızıdırılan görsellerde ne yazık ki oyun içi bir görsel göremiyoruz ancak oyunun kapak tasarımı, sürümleri ve açık beta gibi bazı detaylara sahip olabiliyoruz. Öncelikle oyunun isminin Call of Duty Vanguard olduğu bu görsellerle netleşmiş oldu. Ayrıca oyun tahmin edildiği gibi İkinci Dünya Savaşı'nda geçiyor ve Pasifik Cephesi'ne odaklanıyor.

Görsellere baktığımızdaysa oyunun bir Ultimate Edition bir de Cross Gen Bundle'a sahip olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca oyun için bir de açık beta planlanıyor. Çıkan diğer haberlere baktığımızdaysa Sledgehammer Games'in oyunu geliştirdiği net olarak ortaya çıktı ancak Treyarch oyunun geliştirilmesinde yardımcı oluyor. Son olarak oyunun çok oyunculu haritalarında beşinci oyun olan Call of Duty World at War'un bazı haritaları yeniden düzenlenerek bu oyunda da olacak.

Oyunun çıkış tarihi ne yazık ki belli değil ve hala ilk resmi detayları almadık. Ancak Tom Henderson oyunun 5 Kasım'da çıkış yapacağını söyledi. 19 Ağustos'ta oyunun resmi olarak tanıtılacağı söyleniyor. Detayları burada bulabilirsiniz. Bahsi geçen görselleri de aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Call of Duty Vanguard Sızıdırılan Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15938 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty, Call of Duty Vanguard ve
2 etiket daha Yazılım Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim