Anlık Bildirim

Android 5.1 güncellemesi Endonezya'da başladı

Geçtiğimiz günlerde bu bağlantıda Android kullanım oranını sizlerle paylaşmıştık. Android 5.0 oranı yükselmeye devam ederken 5.1'in geliştirildiği ile ilgili haberler de son dönemlerde sıkça gündeme g
Android 5.1 güncellemesi Endonezya'da başladı
Geçtiğimiz günlerde  bu bağlantıda Android kullanım oranını sizlerle paylaşmıştık. Android 5.0 oranı yükselmeye devam ederken 5.1'in geliştirildiği ile ilgili haberler de son dönemlerde sıkça gündeme geliyordu, hatta öyle ki 5.1 sürümünün Şubat ayında yayınlanacağı söyleniyordu.

Bugün ise Android One Endonezya sitesi Android 5.1'in dağıtımına başlanıldığını duyurdu. Dağıtımına başlanmadan önce herhangi bir bilgilendirilme yapılmayan yeni sürüm dağıtıma başlandıktan sonra sitede yer aldı. Şu an Android One Endonezya sitesinde son sürüm yanında parantez içindeki Android 5.1 ibaresi kaldırılmış olsa da Endonezya dilinde hala gözükmekte.

Ayrıca yeni sürümde uygulamaların aniden kapatılmasının önüne geçildiği, RAM yönetiminin iyileştirildiği, pil ömrü ile ilgili iyileştirmeler yapıldığı belirtildi. Ayrıca önceki Lollipop sürümlerinde zaman zaman görülen wi-fi ve bildirim problemlerinin de aşıldığı söyleniyor. Lollipop 5.1 sürümü şimdilik ilk olarak Endonezya'da Android One projesine dahil cihazlara dağıtılmaya başlandı.
Nexus cihazların veya diğer Android One projesinde bulunan ülkelerde yeni sürümün ne zaman yayınlanacağı ise bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8578 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, Android ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim