Anlık Bildirim

Star Command ile evreni yeniden keşfedin


 Star Command kickstater sayesinde android ve ios platformlarına sürükleyici bir maceraya sizi de davet ediyor. Mobil oyun severlerin bağışları ile 'Warballoon' tarafından hayata geçirilen proje şu an için 36.967$’lık destek almış durumda.

Star Command mükemmel grafik teknolojileri ve harika grafik motorları kullanılarak oluşturulan bir oyun değil, aksine olabildiğince basit grafiklere ve oyunun sürükleyici yapısına uygun animasyonlara sahip eğlence odaklı bir oyun. Basit bir yapıya sahip olsa da Star Command her gün karşılaştığımız anlık eğlence sunan mobil oyunlara benzemeyen sürükleyiciliğiyle kendine bağlayan ve size zamanın nasıl geçtiğini unutturmayı planlayan bir yapım. Kendi uzay geminizi inşa ederek geliştirdiğiniz teknolojilerle geminizi özelleştirebileceğiniz oyunda kendi mürettebatınızı oluşturarak gelişimlerine yardım edebileceksiniz. Yeni bilimsel araştırmalara imza atarak yeteneklerinizi yükseltebilecek ve gemi savunmanızı arttırarak keşfedilmeyi bekleyen galaksilere daha kolay ulaşacaksınız. Evrenin sırlarını çözerken yeni sektörlerin derinliklerine seyahat edebilir terk edilmiş gemiler ve garip medeniyetlerle diplomatik ilişkiler yürütebilirsiniz.

Bu sürükleyici uzay yolculuğu için henüz kesin bir çıkış tarihi belirtilmedi ancak çok geniş bir yapıya sahip olacağı verilen bilgiler arasında yer aldı. Star Command'ın Android ve iOS platformları için çıkış yapması bekleniyor. Eğer sizde kendi uzay geminizi inşa ederek, mürettebatınızı oluşturmak ve tüm bunları yönetirken de uzayın derinlikleri ve gizemi içinde kaybolarak yeni galaksiler keşfetmekten yanaysanız Star Command’ı beklediğiniz mobil oyunlar listesine kesinlikle eklemelisiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6512 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim