Anlık Bildirim

Microsoft’un kablolardan kurtulmak isteyen bilgisayar kullanıcılarına yönelik olarak geliştirdiği Wireless Mobile Mouse 1850 fare modeli satışa çıktı. Ürün 7 farklı renk seçeneği ile geniş bir yelpaze sunuyor.

1600 DPI tarama derinliğine sahip olan Wireless Mobile Mouse 1850, LED optik teknolojisine sahip. Bu sayede birçok yüzeyde kesintisiz bir kullanım sunuyor. Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 içindeki pille beraber 90 gram ağırlığa sahip. Kutusundan bir adet AA pil çıkan fare, bu pille 6 aya kadar kullanım imkanı sunuyor.

Her iki elle rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanan fare bu sayede ister sağ ister sol elle kullanıma izin veriyor. Bilgisayar bağlantısı için Nano USB alıcısı kullanan farede bu alıcı alt yüzde bulunan özel bir yuvada saklanabiliyor. Bu sayede USB alıcı kaybetme riskini azaltan fare kompakt tasarımı ile her zaman rahatlıkla kullanılabiliyor.

Windows, Mac ve Android işletim sistemleriyle uyumlu olan fare, 40TL-50TL arasında değişen fiyatlarla perakende mağazalarından temin edilebiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim