Anlık Bildirim

Hem taşınabilir klima hem kablosuz hoparlör

ChillFeed taşınabilir klima projesi harici batarya ile her yere götürülebilirken Bluetooth kablosuz hoparlör ve acil durum ışıldağı gibi fonksiyonlara da sahip.

Taşınabilir klima ChillFeed Tam Boyutta Gör

Kickstarter üzerinde bağış rekoru kıran ChillFeed projesi hem taşınabilir klima hem de şarj istasyonlu kablosuz bir hoparlör olmasıyla yatırımcıların bir hayli ilgisini çekmiş gibi görünüyor. 

ChillFeed özellikleri ve fiyatı

Sıcak yaz aylarında özellikle kamp veya yazlık gibi noktalarda verimli soğutma sistemleri gerekli oluyor. ChillFeed projesi taşınabilir klima modülünün yanında ekstra özelliklerle geliyor. 

16 dereceye kadar soğutma yapabilen ChillFeed klima projesi 1100BTU gücünde. Bluetooth 5.0 üzerinden 20W hoparlöre erişilebiliyor. Dönebilir LED büyük aydınlatmanın yanı sıra 2 adet USB Tip-A ve 1 adet USB Tip-C girişleri de mevcut. 

ChillFeed hem araç içerisinde hem de priz üzerinden kullanılabiliyor. Asıl avantajı ise alt kısma yerleştirilen opsiyonel stand bataryası. 6 saate varan bir kullanım sunan batarya diğer özelliklerini de hareket halinde kullanmanıza imkân tanıyor.

ChillFeed tahliye borusu ve egzoz borusu ile birlikte 219$ bağış gerektiriyor. Harici batarya ile 369$ seviyesinde. Daha ilk haftadan kat kat fazla bağış toplayan proje Mart ayında dağıtıma çıkacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim