Anlık Bildirim

IBC Group, Çin'in baskıları nedeniyle madencilik faaliyetlerini taşıyor

Çin'in kripto para madencilerine yönelik baskıları nedeniyle ünlü madencilik şirketleri teker teker ülkeyi terk ediyor. Bu durum Bitcoin'in Hash oranını olumsuz etkiliyor.

Çin'in baskıları nedeniyle madenciler ülke değiştiriyor Tam Boyutta Gör

Çin'de Bitcoin (BTC) madencilerine yönelik baskı artarak devam ediyor. Bu baskılar sonucunda Çin’deki madenciler başka ülkelere kaymaya başladı.

Birçok kripto para madencisi operasyonlarını başka ülkelere taşımak için çalışmalar yürütürken, IBC Group da madencilik altyapısını Çin’den başka bir ülkeye taşıyacağını açıkladı.

Çin’in önde gelen kripto para madenciliği operasyonları bulunan bir yatırım firması olan IBC Group, Çin'de gelişen son baskılar sonucunda ülke genelindeki tüm Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) madencilik tesislerini kapatma planlarını duyurdu. Çalışmalarını uluslararası olarak yürüten firma, operasyonlarını Kanada, ABD, BAE, Kazakistan, İzlanda ve çok sayıda Güney Amerika ülkesine taşıyacağını açıkladı. 

Çin'de 40 büyük şehirde 1.500’den fazla çalışana sahip şirket, bu yıl merkezini de Kanada’ya taşıdı. IBC Başkanı Khurram Shroff ise konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Çin’den kripto madenciliği operasyonlarının kayması, Kanada için büyük bir fırsat olacak. Toronto Menkul Kıymetler Borsası kısa süre önce dünyanın ilk Bitcoin ETF’sini listeledi, bu nedenle ülke kripto para birimlerini yaygınlaştırma açısından zaten öncü konumda yer alıyor”
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim