Anlık Bildirim

Çinlilerden akıllı telefon bağımlıları için garip bir ürün: AcryPhone

Çinliler para kazanmanın her türlü yolunu deniyor. Şimdi de akıllı telefon bağımlılığını yenmeye yardımcı olacağını iddia ettikleri yeni bir "cihaz" tanıttılar.
Çinlilerden akıllı telefon bağımlıları için garip bir ürün Tam Boyutta Gör
Çinli şirket eKod Works, akıllı telefon bağımlılığı nomofobi ile mücadeleye yardımcı olacak yeni bir ürün tanıttı. AcryPhone adı verilen bu ürün, dokunmatik ekranlı standart bir telefon gibi görünüyor.

iPhone benzeri modeli de var

Ürün aslında, akıllı telefon şeklinde yapılmış 14,6 x7,1x0,8 cm boyutlarında sıradan bir akrilik plaka. Gerçek bir telefona alternatif olacak şekilde tasarlanmış. Üreticiler, AcryPhone'u avuç içinde tutarak kişinin zaman içinde akıllı telefon bağımlılığından kurutlabileceğne inanıyorlar.

Çinlilerden akıllı telefon bağımlıları için garip bir ürün Tam Boyutta Gör
Şirket AcryPhone'un birkaç versiyonunu piyasaya sürdü: Standart bir model ve daha gerçekçi iPhone benzeri bir model. Koruyucu bir filme sahip ve Apple kardeşinin kılıflarıyla da uyumlu. Bununla birlikte, daha fazla gerçekçilik için kamera lensi şeklinde kapaklar da satın alınabiliyor. Çinli şirket standart modelin fiyatını 25 dolar, "gelişmiş" modelin fiyatını ise 26,5 dolar olarak belirlemiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim