Anlık Bildirim

Clubhouse'un Android sürümü bu hafta küresel erişime açılıyor

Ses tabanlı sosyal ağ Clubhouse, yaptığı bir duyuru ile beta sürecindeki Android uygulamasının, bu hafta içerisinde dünya genelinde kullanıma sunulacağını açıkladı.

Clubhouse Android uygulaması bu hafta çıkıyor

Sesli sohbet uygulaması Clubhouse, Mart 2020'de gerçekleştirdiği lansmandan bu yana yalnızca iOS platformunda mevcuttu ancak bu durumun değişeceği, 9 Mayıs'ta Android için beta testlere başlanılması ile ortaya çıktı. Son olarak şirket, bu hafta içerisinde uygulamanın genel kullanıma sunulacağını duyurdu.

Clubhouse Android yol haritası 

Bu ayın başlarında, yalnızca ABD'de bir beta sürümüyle test edilmeye başlanılan Clubhouse Android sürümü, geçtiğimiz hafta İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'daya genişletildi. Şirketten yapılan bir duyuru ile artık uygulamanın küresel kullanıcılar tarafından bu haftanın sonuna kadar indirilebileceği ortaya konuldu.

Android için Clubhouse uygulaması, Japonya, Brezilya ve Rusya'da salı günü indirilebilir olacak. Nijerya ve Hindistan'a cuma günü gelecek uygulama, hafta boyunca diğer ülkelere de gelecek ve cuma günü bitmeden tamamen küresel erişime açılmış olacak.

Clubhouse'un Android sürümünü dünya çapındaki kullanıcılara beklenilen süreden daha önce açma hamlesinin altında yatan sebep olarak sosyal medya devlerinin platformlarına Clubhouse benzeri özellikleri eklemeye başlaması gösteriliyor.

Clubhouse Clubhouse Clubhouse Clubhouse Alpha Exploration Co. Sosyal Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim