Anlık Bildirim

Coinzo borsasından kötü haber

Ülkemizin köklü kripto para borsalarından Coinzo faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Farklı projelere yönelecek olan şirket yatırımcılara birikimlerini iade edecek.

Coinzo kimdir? Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasının yükseliş dönemine girdiği bu sıralarda Türk borsalarında yaşanan birbiri ardına kaçış ve kapanma haberleri oldukça üzücü. Köklü borsalardan Coinzo da kepenk kapatıyor. 

Coinzo borsası kapanıyor

Thodex borsasının milyonlarca TL ile kayıplara karışmasının ardından Vebitcoin borsası da faaliyetlerini durdurmuştu. Bunların etkisi henüz geçmeden bu kez Coinzo borsası kapanma kararı aldı. 

2018 yılından bu yana faaliyet gösteren Coinzo borsası kripto para ticaretini tamamen durdurduğunu açıkladı. Yatırımcılar 6 ay içerisinde tüm birikimlerini borsadan çekebilecek. Sonrasında platform tamamen kapanacak. 

Faaliyet sonlandırma işlemlerinin ilgili kurumların bilgisi dahilinde yapıldığı belirtilmiş. Destek ekibi süreç boyunca yatırımcılara yardımcı olacak. Coinzo Teknoloji A.Ş. farklı kripto para projeleri ile yola devam edeceğini belirtiyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim