Anlık Bildirim

Control'ün çok oyunculu yeni oyunu duyuruldu; daha fazla Control oyunu yolda

Remedy'nin 2019 yılında yayınlanan sevilen oyunu Control'ün, multiplayer odaklı yeni oyunu Condor duyuruldu. Daha fazla Control oyununun yolda olduğu da açıklandı.

Control'ün yeni oyunu duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını 505 Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Remedy Entertainment'ın yaptığı, 2019 yılında çıkışını yapan ve yılın en iyilerinden birisi olan Control'ün yeni bir oyunu duyuruldu ve serinin geleceği için de güzel haberler verildi.

Remedy'nin geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamaya göre kod adı Condor olan yeni bir Control oyunu geliştiriliyor. Bu oyun çok oyunculu bir oyun olacak ve 4 oyuncu co-op bir şekilde yapay zekaya karşı mücadele edecek.

Oyun, Control'ün oyun motoru olan Northlight ile geliştiriliyor. Ayrıca oyunun bütçesi de yaklaşık olarak 25 milyon Euro, yani 2019'daki Control ile yaklaşık olarak aynı diyebiliriz. Ne yazık ki çıkış tarihi ve diğer oynanış detayları şimdilik açıklanmadı. Ancak oyun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak.

Daha Fazla Control Oyunu Geliştiriliyor

Duyurulan çok oyunculu Control oyunu dışında Remedy ve 505, Control evreninde geçen daha büyük bütçeli yeni bir oyun için planlar yaptıklarını da açıkladı. Bu da Remedy'nin şu anda toplam 6 farklı oyun üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Control, oyunun direktörü Mikael Kasurinen de dediği gibi anlatılacak birçok hikayeye sahip. Bu yüzden bu evrende geçen yeni hikaye odaklı oyunları görmeyi de sanıyoruz ki birçok oyuncu istiyordur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10996 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
control, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim