Anlık Bildirim

Creative Sound Blaster X4 çift yönlü gürültü engelleme ile geliyor

Creative Sound Blaster X4 ses kartı çift yönlü gürültü engelleme, otomatik olarak sesi algılayarak mikrofonu açma ve bağlı cihazları anlık kontrol etme özelliğine sahip.

 Creative Sound Blaster X4 ses kartı duyuruldu Tam Boyutta Gör

Ses teknolojileri dünyasının lider isimlerinden Creative yeni bir amiral gemisi seviyesinde ses kartı duyurdu.  USB DAC destekli Creative Sound Blaster X4 gelişmiş özellikleri ile ister oyuncu ister profesyonel olsun her türden dinleyiciye üst seviye tecrübe sunuyor. 

Creative Sound Blaster X4 özellikleri ve fiyatı

Creative Sound Blaster X4 ses kartı çok beğenilen Creative Sound Blaster X3 ses kartının devamı niteliğinde ancak yeni özelliklerle fonksiyonelliği oldukça geliştiriyor. Firmanın ses sürücüleri ve yapay zekâ kombinasyonu ile elde ettiği Super X-Fi teknolojisi yine yerini almış. Üst seviye ses sistemlerinin kalitesini yakalayan Super X-Fi ayrıca kullanıcının kafa ve kulak resimlerini işleyerek en optimal sesi sunuyor. Son 2 yıldır bu teknoloji 23 adet CES ödülü kazanmayı başardı.

Kulaklığın desteklediği standartlara göre 600 Ohm ve 114 desibel seviyeye kadar 24-bit/192 kHz yüksek çözünürlüklü oynatma yapabilen kart ayrıca 7.1 atanmış veya sanal ses kanalları sunabiliyor. Windows kullanıcıları için Dolby Digital Live teknolojisi gerçek zamanlı olarak ses içeriklerini bu seviyedeki kanallara dönüştürebiliyor. 

 Creative Sound Blaster X4 ses kartı duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yine Windows için SmartComms seti sayesinde kullanıcı konuşmaya başladığında otomatik olarak algılanıyor ve mikrofon açılıyor. Sustuğunda ise mikrofon kapanıyor. Ayrıca hem gelen ses hem de giden ses için gürültü engelleme yapabiliyor. CrystalVoice teknolojisi sesi daha berrak hale getirirken Voice Morph ise farklı efektler ekleyebiliyor. 

Ses dengesi, ses modu seçimi, Super X-Fi ve cihazlar arası geçiş için atanmış tuşlar mevcut. Ses Dengesi ile iki ses kaynağı arasında anlık akıcı geçiş ve ses kontrolü mümkün oluyor. Tüm masa üstü ve konsol ürünleri ile uyumlu olan kartın Ses Dengesi özelliği Nintendo Switch konsolunda mevcut değil. Creative Sound Blaster X4 ses kartı 219$ fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim