Anlık Bildirim

PC'den alınan ilk Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered oynanış videosu geldi

Crytek'in geçtiğimiz aylarda duyurduğu Crysis Remastered Trilogy'nin içindeki Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered'tan yeni videolar paylaşıldı.

Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered oynanış videosu geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Crytek'in yaptığı Crysis Remastered Trilogy'den daha doğrusupaketin içeriklerinden olan Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered'tan oynanış videosu geldi.

Videolar aslında her iki oyun için de ayrı ayrı paylaşılmış olan lansman fragmanları. Ancak fragmanlardaki görüntüler oynanış videosu içeriyor. Oynanış videoları ise PC'den kayıt alınmış. Bahsi geçen videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Crysis Remastered Trilogy, 15 Ekim 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games çıkış yapacak. Paket içerisinde Crysis Remastered, Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered bulunacak. Paketin, PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri perakende olarak satışa sunulacak. PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games üzerinden her oyunu ayrı ayrı satın alabileceksiniz. 

Crysis Remastered Trilogy'nin PlayStation 5 veya Xbox Series X sürümü, 1080p ve 4K arasında 60 FPS sunmayı hedefliyor. Ayrıca geliştirilmiş aydınlatma ve görsel olarak geliştirilmiş karakterler, silahlar ve ortamlar ile yüksek çözünürlüklü dokular içeriyor.

Crysis 2 Remastered Oynanış Videosu

Crysis 3 Remastered Oynanış Videosu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12516 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Crysis 2 Remastered, Crysis 3 Remastered ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim