Anlık Bildirim

Bilgisayarları saklayın: Crysis 4 duyuruldu

Oyun dünyasının en popüler oyun serileridnen birisi olan Crysis'in yeni oyunu Crysis 4 duyuruldu. Ayrıca oyundan ilk video da geldi.                                

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Crytek'in yaptığı, oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan ve özellikle ülkemizde bir hayli sevilen Crysis'in devam oyunu duyuruldu.

Crysis 4 Duyuruldu

Geçtiğimiz saatlerde önce Çin'de Crysis 4'ten bir görsel paylaşıldı, ardından da Crytek resmi olarak dördüncü oyun için video paylaştı ve Crysis 4'ü duyurdu. Ne yazık ki şu an için oyuna dair hiçbir detay bilinmiyor. Fragman da yalnızca bir duyuru fragmanı olduğu için bir anlam çıkarmak çok da doğru olmaz.

Crysis serisinin her oyunu bildiğiniz gibi bilgisayarları zorlayan oyunlar olmuştu. Özellikle üçüncü oyunun çıktığı dönem bu özelliği ile uzun bir süre gündemde kalmıştı. Günümüzde bile güçlü bilgisayarlar için "Crysis 3'ü açabilir mi?" şakası yapılıyor. Yeni oyunda umuyoruz ki güzel bir opitimizasyon ve kaliteli bir görsellik bizleri bekliyor olur.

Hepsinden öte Crysis serisinin bizler için ayrı bir yeri olduğunu da belirtmekte fayda var. Bildiğiniz üzere Yerli Kardeşler'den gelen bu oyun serisi, Türkçe dublaj seçeneğiyle birçok Türk oyuncunun beğenesini kazanmıştı. Yeni oyunda da umuyoruz ki bir yerelleştirme görebiliriz. Oyunun duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
yok crysis
Yorumu gör »
Coco.Jambo
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31358 kez okundu.
96 kişi, toplam 103 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
crysis, crysis 4 ve Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim