Anlık Bildirim

Crysis'in en iyi grafik modu Enhanced Edition'ın yeni güncellemesinden ilk görseller geldi

Özellikle Türkiye'de birçok hayranı olan Cyrsis serisinin ilk oyunu için yayınlanan grafik modu Crysis Enhanced Edition'ın yeni güncellemesinden ilk görseller geldi.

Crysis Enhanced Edition'ın yeni güncellemesinden ilk görseller Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Crytek'in yaptığı, özellikle Türkiye'de birçok hayrana sahip olan birinci şahıs bakış açısına sahip olan Crysis'in geçtiğimiz yıl ücretsiz bir modu yayınlandı. Bu mod oyunun grafiklerini birkaç seviye üste çıkarıyor ve günümüz oyunlarına yaklaştırıyor diyebiliriz. Yapılan son duyuruya göre bu modun yeni bir güncellemesi gelmek üzere ve ilk görseller paylaşıldı.

Bu yeni güncelleme oyunun görsellerini bir adım daha öteye taşımayı hedefliyor. Özellikle kaplamaların kalitesindeki artış görsellerden rahat bir şekilde belli oluyor. Gölgelerin de daha gerçekçi olabilmesi için özel bir çalışma yapılmış. 

Bu yeni güncellemenin ne zaman geleceği ne yazık ki belli değil ancak şu anda modu ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. Yeni güncelleme için gelen görüntüleri da aşağıda bulabilirsiniz. Bu oyunun ilk kez 2007 yılında çıktığını da hatırlatalım.

Crysis Enhanced Edition Görselleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim