Anlık Bildirim

Xbox, Game Pass'i Switch'e veya PS5'e getirme konusundaki fikirlere açık

Xbox başkanı Phil Spencer, Xbox'ın abonelik sistemi Xbox Game Pass'i Nintendo Swtich veya PlayStation 5 gibi diğer platformlara getirme fikrine açık olduğunu söyledi.

Xbox, Game Pass'i diğer paltformlara getirme fikrine açık Tam Boyutta Gör

Özellikle son 2 yıldır Xbox'ın Xbox ve PC sahiplerine sunmuş olduğu Xbox Game Pass servisi oyunculardan büyük ilgi görmüş durumda. Servisin kesinlikle çok oyun oynayan oyuncular için müthiş bir hizmet sunduğunu belirtmek gerek. Ne yazık ki diğer platformlarda bu tarz bir sistem bulunmuyor. Ancak Xbox bu konudaki fikirlere açık.

Xbox'ın Şu An Planı Yok Ancak Fikirlere Açık

Geçtiğimiz günlerde GamesRadar+ ile konuşan Xbox başkanı Phil Spencer, Xbox ekosistemi hakkında konuştu. Spencer, Xbox Game Pass gibi Xbox ekosistemine ait uygulamaları PlayStation 5 ve Switch gibi diğer kapalı platformlara getirme konusundaki fikirlere açık olduğunu söyledi. Ancak ne yazık ki şu anda bu yönde bir çalışma yok. Özellikle son dönemde Switch'e geleceğine dair birçok söylenti vardı ancak bu söylentiler de şimdilik kaybolmuş oldu.

Phil Spencer açıklamasında "Şu anda PS5 ve Switch gibi kapalı platformlara Game Pass'i getirme gibi bir planımız yok çünkü onlar Game Pass gibi bir şey istemiyor. Büyüyebileceğimiz ve büyümemiz gereken birçok açık platform bulunuyor; web, bilgisayar ve mobil gibi. Şu an için tüm odak noktamız bu platformlar. Ancak sonunda bu deneyimi oyuncuların istediği her cihaza getirme fikrine tamamen açığız." cümlelerini kullandı.

PlayStation 5'e veya Switch'e Game Pass gelmesi bu iki platform sahipleri için gerçekten keyifli olur. Hem platformun özel oyunlarını hem de Game Pass sayesinde Xbox'ın ve birçok diğer diğer stüdyonun oyunlarını tek bir cihazdan oynamak gerçekten güzel bir durum. Böyle bir şeyin olması güç dursa da hayali bile güzel diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8676 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox game pass, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim