Anlık Bildirim

Crysis Remastered Trilogy'den grafik karşılaştırma videosu geldi: PlayStation 3 vs PlayStation 5

Crytek'in geçtiğimiz aylarda duyurduğu Crysis Remastered Trilogy'nin grafik karşılaştırma videosu paylaşıldı. Crytek'in paylaştığı resmi video PlayStation 3 ve PlayStation 5 arasında.

Crysis Remastered Trilogy karşılaştırma videosu: PS5 vs PS3 Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Crytek'in yaptığı Crysis Remastered Trilogy, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Çıkış tarihi yaklaşan oyunla ilgili de bilgiler gelmeye devam ediyor. 

Crytek tarafından paylaşılan resmi videoda Crysis 2 ve Crysis 3'ün PlayStation 3'te nasıl gördündüğünü ve PlayStation 5'te nasıl göründüğünü inceleyebiliyoruz. Her iki oyunda döneminde grafiksel açıdan en iyiler arasındaydı. Remaster versiyonlarının da gayet hoş durduğunu söylemek gerek.

Ayrıca Crysis Remastered Trilogy'nin ışın izleme desteği sunacağını da belirtelim. Ancak yalnızca PC'de sunacak. Bu yüzden ışıklandırma konusunda PC'de daha güzel bir görüntü bekleyebiliriz.

Crysis Remastered Trilogy isimli bu paket, ilk oyun haricinde Crysis 2 ve Crysis 3'ün de remaster versiyonunu içerecek. Kısaca Crytek şu anda ikinci ve üçüncü oyunun remaster versiyonu üzerinde çalışıyor. Net bir çıkış tarihi verilmedi ancak bu yılın sonbahar aylarında PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC çıkış yapması bekleniyor.

Crysis Remastered Trilogy PS5 vs PS3

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8744 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
crysis, Crysis Remastered Trilogy ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim