Anlık Bildirim

PlayStation özel oyunu "Wild" 7 yıllık geliştirmenin ardından iptal edildi

2014 yılında Gamescom'da duyurulan Wild Sheep Studio'nun geliştirdiği PlayStation özel oyunu Wild, 7 yılın ardından iptal edildi.

PS özel oyunu Wild iptal edildi Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere PlayStation özellikle özel oyunlaı ile dikkat çekiyor. Çoğu zaman oyunculara ortalama üzeri bir deneyim sunan PlayStation, ne yazık ki her zaman mutlu bir son veremiyor. Geçtiğimiz günlerde de PlayStation'ın özel oyunlarından birisi iptal edildi.

2014 yılında Gamescom etkinliğinde duyurulan, geliştiriciliğini ise Wild Sheep Studio'nun yaptığı Wild, geçtiğimiz saatlerde Jeff Grubb'ın yaptığı habere göre iptal edildi. Wild, Rayman ve Beyond Good & Evil geliştiricisi Michel Ancel'ın başında olduğu bir projeydi ve macera türündeydi. 

Duyurulduğu dönem de çok dikkat çekmeyen oyun, yine de PlayStation özel oyun olmasıyla bir grup oyuncuyu heyecanlandırıyordu. Geçtğimiz yıl resmi olarak geliştirime sürecinin devam ettiği açıklanmıştı ancak belliki son bir yılda işler pek de iyi gitmemiş. Projenin 7 yıl sürmesi de aslında en başından bu yana işlerin pek de iyi gitmediğini gösteriyor. Wild için paylaşılan resmi görselleri aşağıda bulailirsiniz.

Wild Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim