Anlık Bildirim

DenizBank'ın depolama altyapısı Hitachi ürünleriyle yenilendi

DenizBank, depolama alanında kapasite artışına gitti. Hitachi Vantara ürünleri kullanıldı. Hitachi Vantara'nın yanı sıra Redington Türkiye ve NGN ile iş birliği yapıldı.

DenizBank'ın depolama altyapısı Hitachi ürünleriyle yenilendi Tam Boyutta Gör

Hitachi iştiraki veri yönetimi ve depolama şirketi Hitachi Vantara, DenizBank’ın veri depolama altyapısını yeniledi. Bankanın depolama kapasitesi ve depolama hızı arttı. Daha çevreci depolamaya geçildi. Müşteri verileri daha hızlı çekilecek. Bu sayede müşterilerin zaman kazanması sağlanacak.

DenizBank’ın veri merkezinde yapılan değişiklik ile müşterilerin kritik verileri Hitachi ürünlerine taşındı. Depolama alanındaki kapasite artışı bankanın veri merkezini daha etkin hale getirirken, daha az enerji ve soğutma gereksinimiyle kurumun karbon ayak izi de küçülüyor.

Hitachi’nin G1500, G5500, E990, HNas, HCP, G900 ürünleri kullanıldı. Hitachi altyapısına dayanan çözüm, yönetimi basitleştirmeye ve performansı optimize etmeye yardımcı olan Hitachi Ops Center'ı içeriyor. Banka ayrıca iş sürekliliği ve felaket kurtarma için Hitachi Global Active Device (GAD) ve Hitachi Universal Replicator’u (HUR) kullanıyor. DenizBank, projenin başarısının ardından, yedeğini Hitachi İçerik Platformuna (HCP) ve iştirak altyapısını Hitachi Sanal Depolama Platformu E Serisine taşımayı da planlıyor. Ürünlerin kurulumu ve teknik destek hizmeti Redington Türkiye tarafından, yeni nesil sistem entegratörü ise NGN tarafından sağlanıyor.

Depolama merkezinde yapılan değişiklik hakkında konuşan DenizBank Bilgi Teknolojileri ve Destek Operasyonları Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman, “İşlerimiz büyüdükçe, verilerimiz ve altyapı taleplerimiz de artıyor. Hitachi ile oluşturduğumuz altyapı sayesinde müşterilerimizin ihtiyaçlarını henüz oluşmadan öngörerek, hayatlarını kolaylaştıracak çözümlerle yanlarında olmaya devam edeceğiz” derken, Hitachi Vantara Genel Müdürü Önder Sönmez ise “DenizBank’ın vizyonunu ve hedeflerini merkeze koyup güvenilir, yüksek performanslı ve yönetimi kolay bir depolama altyapısı kurduk. Bu sadece bir başlangıç. Çıtayı sürekli yukarıya taşıyarak daha gelişmiş çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

DenizBank'ın depolama altyapısı Hitachi ürünleriyle yenilendi Tam Boyutta Gör

Hitachi Vantara Türkiye Genel Müdürü Önder Sönmez, DenizBank’la hayata geçirilen başarı hikayesini son derece değerli bulduğunu belirterek, “Endüstriyel ve dijital yeteneklerimizi iş dünyasına ve topluma fayda sağlamak için harekete geçiriyoruz. Bunu yaparken de her bir müşterimizle tek bir ekip gibi çalışıyoruz.  DenizBank ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği de bunun güzel bir örneği. DenizBank’ın vizyonunu ve hedeflerini merkeze koyup güvenilir, yüksek performanslı ve yönetimi kolay bir depolama altyapısı kurduk. Hitachi ekibi bu projesiyle, Denizbank’ı G1500 G5500 E990 HNas HCP G900 gibi tüm altyapı çözümlerini kullanan ve Türkiye’de başka örneği olmayan tek müşteri haline getirmeyi başardı. Ayrıca Türkiye ekibi olarak, Hitachi Ltd içerisinde en iyi proje ödülleri sıralamasında ilk 10’a girdik ve büyük başarı elde ettik. Ancak bu sadece bir başlangıç. Çıtayı sürekli yukarıya taşıyarak daha gelişmiş çözümler sunmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

DenizBank'ın depolama altyapısı Hitachi ürünleriyle yenilendi Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim