Anlık Bildirim

Elon Musk manipülasyona devam ediyor: Bitcoin yüzde 8 değer kaybetti

Gece geç saatlerde Tweet atan ünlü isim kripto para piyasasının yine düşmesine neden oldu. Tam yükseliş umudu varken gelen bu hamle yatırımcıyı adeta çıldırttı.

Elon Musk yine Bitcoin’i düşürdü Tam Boyutta Gör

Neredeyse bir aydır yaptığı paylaşımlar ile kripto para piyasasını manipüle eden ve yatırımcıyı canından bezdiren Elon Musk dün gece yine sahnedeydi. Tam direnç üstündeyken attığı Tweet ile düşüşe sebep oldu. 

Elon Musk’ın arka bahçesi oldu

Dogecoin’i ardı ardına piyasa jargonuyla pump yaptırarak yatırımcıların zengin olmasını sağlayan Elon Musk yatırımcıların bir anda sevgilisi olmuştu. Haliyle manipülasyonun tadını alan Elon Musk sonrası için kabusa dönüştü. Elbette bunda sürekli mention yaparak Dogecoin’i övmesini isteyen kitlenin suçu çok büyük. 

Bitcoin’i Tesla ödeme opsiyonları arasından çıkararak düşüşü tetikleyen Elon Musk sonrasında elindeki Bitcoin yatırımını sattığını ima ederken çark ederek satmadığını söylemişti. Kripto para yatırımlarını da eleştiren Elon Musk böylece piyasayı dibe çekti. 

Geçtiğimiz haftadan itibaren kendisine destek bularak yükseliş trendine girmeye çalışan Bitcoin’e yine kötü bir darbe vurdu. Ayrılma imasıyla Bitcoin’e bir kırık kalp emojisi bırakan ünlü isim yüzde 8 civarında düşmesine neden oldu. 

Yine 40 bin seviyelerini zorlamaya başlamışken gelen bu Tweet ile birlikte Bitcoin 36 bin dolar sınırlarına kadar indi. Beraberinde diğer para birimleri de geriledi ki zaten büyük düşüş esnasında çok büyük kayıplar yaşamıştı. Kripto para piyasasında Elon Musk kâbusu ne zaman bitecek bilinmiyor ancak ne yazık ki bu canavarı yatırımcının kendisi yarattı. 


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13134 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, Bitcoin (BTC) ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim