Anlık Bildirim

Vivo X Note'un özellikleri sızdırıldı: 7 inç ekran ve Snapdragon 8 Gen 1 işlemci

Vivo markasının Vivo X Note adı altında pazara giriş yapacak yeni bir amiral gemisi hazırladığı bildiriliyor. Akıllı telefonun teknik özellikleri ve çıkış tarihiyle ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

Dev ekranlı Vivo X Note'un özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Vivo'nun yeni bir amiral gemisi akıllı telefon çıkarmaya hazırlandığı bildirliyor. Vivo X Note adı altında pazara giriş yapması beklenen cihazın teknik özellikleri hakkında bazı önemli detaylar internete sızdırıldı.

Aktarılan bilgilere göre Vivo X Note gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 platformundan alacak. Ayrıca 168 x 76.5 x 9.2 mm boyutlarında ve 221 gram ağırlığında olacağı bildirliyor. Akıllı telefon 80W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil içerecek.

Dev ekranlı Vivo X Note'un özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

Vivo X Note'un kavisli kenarlara sahip 7 inçlik AMOLED ekran taşıyacağı söyleniyor. Samsung imzalı bu panelin Quad HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunacağı da notlar arasında. Selfie kamerası ekranın üst kısmının merkezindeki delikte yer alacak.

Akıllı telefonun 50 megapiksel Samsung S5KGN1 ana kamera, 48 megapiksel Sony IMX598, 12 megapiksel Sony IMX663 ve 5x optik zoom özellikli 8 megapiksel Omnivision OV08A10 telefoto sensörden oluşan dörtlü kamera sistemiyle geleceğini de belirtelim.

Vivo X Note'un Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim