Anlık Bildirim

Diesel Griffed Gen 6 akıllı saat duyuruldu

Diesel Griffed Gen 6 akıllı saat modeli yeni Wear OS 3 işletim sisteminin yanı sıra Snapdragon Wear 4100+ yongası, hızlı şarj ve GPS özellikleri ile geliyor.    
Diesel Griffed Gen 6 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz aylarda ilk Wear OS 3 akıllı saatini piyasaya süren Fossil markası şimdi de alt branşı Diesel üzerinden yeni bir Wear OS akıllı saat çıkarıyor. Diesel Griffed Gen 6 akıllı saat benzer özelliklere sahip.

Diesel Griffed Gen 6 özellikleri ve fiyatı

Diesel Griffed Gen 6 akıllı saat modeli 45.5mm paslanmaz çelik kasa ile geliyor. Kasa 3ATM basınca dayanıklı. Dokunmatik ekran yanında ana tekerlek tuşu ve iki yan tuş ile de kontrol sağlanabiliyor.

Snapdragon Wear 4100+ önceki nesil yonga ile tatmin edici bir verimlilik sunan saatte 1GB RAM ve 8GB depolama yer alıyor. 30 dakikada bataryanın yüzde 80’i dolabiliyor. Ortalama kullanım süreleri ile ilgili bilgi paylaşılmamış.

Nabız, uyku kalitesi, kandaki oksijen ve stres takibi yapabilen akıllı saat GPS ile bağımsız olarak egzersizlerinizin mesafelerini tutabiliyor. Bluetooth 5 LE yanında Wi-Fi bağlantısı da sunulurken Google Wallet için NFC özelliği de eklenmiş. Diesel Griffed Gen 6 akıllı saat modeli 350$ fiyat etiketi ile Aralık ayında piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim