Anlık Bildirim

Elon Musk'ın şirketi Xbox oyun kumandası ile tünel kazıyor

Boring Company'nin resmi twitter hesabı aracılığı ile yayınladığı kısa video, tünel kazma makinelerinden birinin Xbox One oyun kumandası ile kontrol edildiğini ortaya koydu.
Boring Company, devasa tünel kazma makinelerini kontrol etmenin eğlenceli bir yolunu bulmuş gibi görünüyor. Elon Musk tarafından 2016 sonlarında kurulan tünel inşaat şirketinin resmi Twitter hesabı, tünel kazma makinelerinden birinin Xbox One oyun kumandası ile kontrol edildiğini gösteren bir video yayınladı.
Boring Company sıklıkla Boring markalı eşya satışları ile gündeme geliyor. Şirketin ilk ürün olan Boring şapkaları, 50.000 adet sattı. İkinci ürünü olan fütüristik silah görünümlü alev makinesinin ise yoğun eleştirilere maruz kalsa da 100 saatte 20.000 adet satarak bir rekora imza attı.

Asıl hedef trafiği rahatlatacak projeler

Tünel kazma şirketinin öncelikli hedefi, yeraltı tünelleri inşa ederek trafik ve toplu taşıma sorunlarının çözülmesine yardımcı olacak fikirler üzerinde çalışmak. Dolayısı ile bu devasa tünel kazma makinelerinin doğru bir şekilde kumanda edilmesi önemli. Görünen o ki Boring Company, Xbox One oyun kumandası ile bu konuya hem daha işlevsel bir çözüm bulmuş hem de işi oyuna çevirmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim