Anlık Bildirim

Popüler Bitcoin borsası BTC Türk el değiştirdi

Bitcoin ve Ether ticaretine imkan tanıyan Türkiye'nin popüler borsalarından BTC Türk, QNB Finansinvest CEO'su Özgür Güneri tarafından satın alındı. Güneri BTC Türk'te CEO'luk görevini yürütecek.

Popüler Bitcoin borsası BTC Türk el değiştirdi Tam Boyutta Gör
 

Son 24 saatte 18 milyon TL değerinin üstünde Bitcoin ve Ether ticareti gerçekleştirilen, Türkiye'nin ilk kripto para borsası olan BTC Türk; QNB Finansinvest’in CEO’su Özgür Güneri tarafından satın alındı. QNB Finansbank Hizmetler Grubu'nun yatırım iştiraki olan QNB Finansinvest'te 5 yıldır CEO'luk görevini yürüten Özgür Güneri, BTC Türk'ün yüzde 95'ini satın alırken ortak ve CEO olarak BTC Türk ekibine katıldı.


Deneyimlerini aktaracak 

BTC Türk, Özgür Güneri'nin ekibe katılmasıyla birlikte müşterilerine verdiği hizmeti daha kapsamlı ve kaliteli hale getirmeyi hedeflediklerini açıklarken Özgür Güneri de para ve sermaye piyasalarında edindiği 25 yılı aşkın tecrübesini BTC Türk'e aktarmayı hedeflediğini açıkladı. “Kurulduğu ilk günden beri müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeyi hedefleyen ve kısa sürede sektörün lideri haline gelen BTCTurk’ün bünyesine Ortak ve CEO olarak katılmaktan büyük heyecan ve memnuniyet duyuyorum.'' diyen Güneri, BTC Türk'ün yeni yapısıyla müşterilere; şeffaf, güvenli, istikrarlı ve üstün kalitede hizmet verme hedefine bir adım daha yaklaştıklarını kaydetti.


BTCTurk olarak sistem, altyapı, ekip, güvenlik gibi alanlara önemli yatırımlar yapacaklarının müjdesini veren Özgür Güneri ayrıca müşteri memnuniyetini sağlamış olsalar da henüz dünya standartlarının ötesinde hizmet sunma hedefine ulaşamadıklarını belirtti. Bununla birlikte müşterilerin güvenine layık olma amacıyla çalışmalara hız vereceklerini ifade eden Güneri, BTC Türk'ün; standartların yükselmesi ve pazarın büyümesi için öncü rol oynamaya devam edeceğini vurguladı.


Kariyerine 1991 yılında Global Menkul Değerler’de analist olarak başlayan Güneri, 2000 yılından beri QNB Finansbank Grubu Bünyesinde farklı şirketlerde yöneticilik yapıyordu. Güneri son olarak 2013 yılında QNB Finansinvest şirketinde Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO olarak görev yapmaya başlamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8259 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), btcturk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim