Anlık Bildirim

Yarış oyunu Dirt 5'ın geliştiricileri şu ana kadarki en büyük ve en iddialı oyun üzerinde çalışıyor

Dirt 5'ın geliştiricisi olan Codemasters Cheshire, şu ana kadarki en büyük ve en iddalı oyun üzerinde çalıştığını iddia etti.

Dirt 5'in geliştiricileri iddialı bir oyun üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Yarış oyunlarının kendie has bir kitlesi olsa da genel kitleye de hitap ettiği için büyük satış başarıları yakalayabilyorlar. Özellikle de yarış oyunu deyince Codemasters'ın akla gelen ilk stüdyolardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu stüdyo da şu anda yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Dirt 5'ın Geliştiricilerinden İddialı Bir Oyun

Geçtiğimiz yıl çıkışını yapan Dirt serisinin son oyunu Dirt 5'ın geliştiricileri yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Dirt 5, Codemasters'a bağlı olan ancak alt stüdyosu olan Codemasters Cheshire tarafından geliştirildi. Bu stüdyo daha öncesinde Evolution Studios olarak tanınıyordu ve Drive Club, Motorstorm gibi oyunlar üzerinde çalışmışlardı.

Son raporlar ise bu stüdyonun yeni bir oyun üzerinde çalıştığını gösteriyor. Yeni oyunları ise iddiaya göre şu ana kadarki en büyük ve en iddialı oyun. Oyunun türü ile ilgili bir detay verilmemiş ancak büyük ihtimalle yarış oyunudur. Oyun ile ilgili ne yazık ki hiçbir detay verilmemiş.

Electronic Arts'ın Codemasters'ı satın almasının ardından oyunların sayısının artacağını düşünüyorduk ve şu an için bu yönde ilerliyorlar gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim