Anlık Bildirim

Disk Drill, yeni sürümüyle M1 işlemcili Mac'ler için yerel destek sunuyor

Silinen verileri kurtarma uygulaması Disk Drill, 4.3 sürümü ile birlikte M1 işlemcili Mac'ler için yerel destek sunan uygulamalar arasına girdi.

Disk Drill, yeni sürümüyle M1 işlemcili Mac'ler için yerel destek sunuyor Tam Boyutta Gör

Silinen dosyaları kurtarmak için kullanılan popüler uygulama Disk Drill artık Apple Silicon Mac'lerde yerel desteğe sahip. Disk Drill'in arkasındaki şirket olan CleverFiles bir blog gönderisiyle, uygulamanın yeni sürümü sayesinde Apple Silicon'un sağladığı tüm donanım özelliklerinden yararlanarak uygulamanın daha hızlı ve daha verimli çalışacağını duyurdu.

Disk Drill de destek sunan uygulamalar arasına girdi

Disk Drill 4.3 sürümü artık MacBook Air, MacBook Pro ve Mac mini'de bulunan M1 yongasında yerel olarak çalışıyor. Yerel destek sayesinde uygulama daha iyi performans sunmakla kalmayacak aynı zamanda daha düşük güç tüketecek.

CleverFiles CEO'su Serge S.: "Ekibimiz 2009'dan beri Mac'ler için sistem düzeyinde yardımcı programlar geliştiriyor. Mümkün olan maksimum kurtarma oranlarını sağlamak için yıllardır Disk Drill'i iyileştiriyoruz ve Apple M1 yongaları tarafından desteklenen Mac'lerde sistem bölümlerinden tarama ve kurtarma için tam desteği duyuran piyasadaki ilk firma olmaktan son derece gurur duyuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Adobe, Microsoft  Office ve Opera Apple Silicon Mac'ler için yerel destek sunarken Disk Drill de bu isimler arasına katıldı. Şubat ayında yayınlanan bir rapor, popüler Mac uygulamalarının yarısının M1 işlemci için destek sağlamadığını ortaya koymuştu ancak her geçen günle beraber geliştiriciler ,uygulamalarında yerel destek sunuyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim