Anlık Bildirim

DS 4, '2022’nin En Güzel Otomobili' ödülünün sahibi oldu

DS Automobiles'ın diğer modelleri gibi iç ve dış tasarımıyla fark yaratan premium hatchback DS 4, 37. Uluslarası Otomobil Festivali jürisi tarafından yılın en güzel otomobili ödülüne layık görüldü.

DS 4, '2022’nin En Güzel Otomobili' ödülünün sahibi oldu Tam Boyutta Gör

Fransız lüks otomobil üreticisi DS Automobiles’ın geçtiğimiz yıl yepyeni tasarımı ve teknolojileriyle tanıttığı DS 4 modeli 2022’nin En Güzel Otomobili seçildi.

DS Design Studio Paris tarafından tasarlanan ve dış tasarımının yanı sıra birçok ‘el yapımı’ dokunuş ile karakteristik bir iç tasarıma da sahip olan DS 4, 37. Uluslarası Otomobil Festivali (Festival Automobile International) jürisi tarafından yılın en güzeli ödülüne layık görüldü.

2022 Yılın En Güzel Otomobili ödülü, DS Automobiles’in son sekiz yıl içerisinde Uluslararası Otomobil Festivali etkinliğinden kazandığı yedinci ödül oldu.

DS Automobiles Tasarım Direktörü Thierry Metroz, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yılın En Güzel Otomobili ödülü, DS DESIGN STUDIO PARİS’teki ekibiyle birlikte, DS 4’ü ortaya koyan tüm çalışanlarına verilmiş bir ödül. Çizim aşamasına geçmeden önce otomobilin teknik platformunu modellemek için mühendislerimizle iki yıl çalıştık. Tasarım sürecine geçtiğimizde, yeni bir konsept ortaya koymak için oldukça geniş bir hareket alanına sahip olduk.

Geçtiğimiz yıl yine Festival Automobile International (Uluslarası Otomobil Festivali) tarafından ödüllendirilen DS AERO SPORT LOUNGE konseptinden ilham alan DS 4, şimdiye kadar görülmemiş orantılarıyla segmentinde benzersiz bir tasarıma sahip. Otomobilin tasarımı büyük jantlar üzerine yerleştirilmiş, atletik, fazlasıyla kaslı ve kompakt hatlar ile ifade ediliyor. Aerodinamik, verimli ve karizmatik bir yapıya sahip”

DS Automobiles Türkiye tarafından geçtiğimiz ekim ayında yapılan açıklamada premium hatchback'in 2022'de Türkiye'de olacağı açıklanmıştı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6765 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ds, ds 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim