Anlık Bildirim

Dünyanın ilk 240 watt şarj desteğine sahip akıllı telefonu ortaya çıktı

Realme markası dünyanın ilk 240 watt şarj desteğine sahip akıllı telefonunu Şubat ayında piyasaya sürecek. Çıkışına sayılı günler kalan Realme GT Neo 5'in ilk canlı görüntüleri yayınlandı.
Dünyanın ilk 240 watt şarj desteğine sahip telefonu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Realme markası kısa bir süre önce 240 watt hızlı şarj teknolojisini tanıttı. Şirket temsilcilerine göre bu rekor hızı destekleyen ilk akıllı telefon Realme GT Neo 5 olacak. Çinli TENAA sertifikasyon kurumu RMX3708 model numarasına sahip cihazın görüntülerini yayınladı.

Teknik özellikler konusunda şu an çok fazla bilgi yok. TENAA veritabanında Realme GT Neo 5'in RMX3706 model numaralı başka bir versiyonu daha ortaya çıktı (aşağıda). Ancak bu cihazın 150 watt hızlı şarj desteğiyle geleceği söyleniyor. Yonga seti farklı olacak.

Dünyanın ilk 240 watt şarj desteğine sahip telefonu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

13 sıcaklık sensörüne sahip olacak

Çinli marka 240 watt hızlı şarj teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonunu Şubat ayında piyasaya sürecek. Batarya kapasitesi henüz açıklanmadı ancak Realme GT Neo 5'in şarj sürecini izleyen ve ısı beklenen seviyelerin üzerine çıkarsa kapatma sistemini devreye sokan 13 sıcaklık izleme sensörü ile donatılacağı biliniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim