Anlık Bildirim

dYdX borsasını kullananlar zengin oldu

DEX borsası ve DeFi platformu dYdX kullanıcılarına dağıttığı token hediyesi ile dolar milyoneri olmasını sağlayacak. dYdX token hediyesi katılım şartları neler?

dYdX borsası Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıllarda Uniswap borsasının işlem yapan kullanıcılara kendi UNI tokenini hediye olarak dağıtması ve en yüksek noktasında 12 bin dolar civarında değerlenmesi büyük ses getirmişti. dYdX borsası ise bu rekoru da geride bıraktı. 

dYdX fiyatı ne kadar?

Uzun süredir kullanımda olan DEX borsası ve DeFi platformu dYdX son 3 yıl içerisinde işlem yapan her kullanıcıya kendi tokenini dağıtma sözü vermişti. 1$ işlem yapan kullanıcı için 310 token, en üst seviyedeki kullanıcı için ise 9529 token hediye olarak kilitli bir şekilde dağıtılmıştı. 

dYdX tokeni dün itibariyle Binance dahil pek çok büyük borsada listelendi ve  14$ seviyelerini gördü. Haliyle en küçük ödül 4200$, en yüksek ödül de 140 bin dolar seviyesine çıkmış oldu. Uniswap örneğindeki gibi önümüzdeki dönemde bir iki kat daha artışta bu kullanıcılar dolar milyoneri olacak tabii ki elinde tutarsa. dYdX aylık 14 milyar dolar işlem hacmine sahip ve aldığı önemli yatırımlar ile büyümesi kaçınılmaz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9646 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dYdX, Bitcoin (BTC) ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim