Anlık Bildirim

Yılın beklenen oyunu Dying Light 2'den heyecanlandıran bir fragman geldi

2021'in en çok merak edilen oyunlarından biri olan Dying Light 2: Stay Human'ın son geliştirici günlüğü yayınlandı. Yayın esnasında oyundan heyecanlandıran bir oynanış videosu yayınlandı.

Dying Light 2'den heyecanlandıran bir fragman geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Techland Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Techland'in yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Dying Light serisinin ikinci oyunu Dying Light 2'den yeni bir video yayınlandı.

Dying Light 2: Stay Human, 4 Şubat 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC çıkış yapacak. Dying Light 2'nin Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacağını hatırlatalım. Bahsi geçen oynanış videosunu ve son geliştirici günlüğü videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Dying Light 2 Oynanış Fragmanı

DEVASA BİR AÇIK DÜNYA

Karanlık yeni bir çağın içinde kaybolan bir şehrin akışına katıl. Çeşitli seviyeleri ve mekânları keşfederken farklı yolları ve gizli geçitleri açığa çıkar.

YARATICI VE VAHŞİ DÖVÜŞLER

En vahşi karşılaşmalarda bile ağır basmak için parkur becerilerinden faydalan. Pratik zekân, tuzaklar ve yaratıcı silahlar en yakın arkadaşların olacak.

GECE - GÜNDÜZ DÖNGÜSÜ

Marazlıların saklandığı karanlık yerlere girmek için geceyi bekle. Güneş ışığı onları uzak tutuyor ancak Güneş batar batmaz yaratıklar ava çıkıp inlerini keşfetmeye açık bırakıyor.

SEÇİMLER VE SONUÇLAR

Eylemlerinle Şehir'in kaderini şekillendir ve değişimini gözlemle. Büyüyen bir kargaşa içinde seçim yaparak güç dengelerini belirle ve kendi deneyimini oluştur.

2-4 OYUNCULU OYNANIŞ

En fazla dört kişiyle işbirliğine dayalı şekilde oyna. Kendi oyununu kur veya diğer oyunculara katıl ve verdikleri kararlarla nasıl farklı sonuçlar aldıklarına bak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim