Anlık Bildirim

Barnes & Noble e-kitaplarını web üzerinden okumak artık mümkün


E-kitap sektöründe faaliyet gösteren Barnes&Noble, e-okuyucu ve mobil uygulamalar dışında müşterilerine e-kitap okuyabilecekleri yeni bir mecra sunuyor.

Nook for Web adıyla Salı günü başlatılan hizmette, platform üzerinden e-kitap satın alan müşteriler Internet Explorer, Chrome, Firefox ve Safari gibi tüm tarayıcılar üzerinde bu kitapları okuyabilecek.

Herhangi bir yükleme gerektirmeyen Nook for Web, tek veya çift sayfa düzeni, 8 farklı font desteği, fare tekeriyle sayfa değiştirme gibi fonksiyonlarla akıcı bir e-kitap okuma deneyimi yaşayabilecek.

Nook for Web, mobil uygulamalarla da senkronize olarak çalışıyor. PC üzerinde hangi sayfada kaldıysanız akıllı telefonunuz üzerinden devam edebiliyorsunuz. 

Araştırmalara göre e-kitap satın alanların yüzde 42'si bilgisayarları üzerinden, yüzde 41'i e-okuyucu üzerinden, yüzde 29'u cep telefonu üzerinden ve yüzde 23'ü de tablet üzerinden okuyor. Google ve Amazon'un 2010 yılından bu yana sağladıkları tarayıcı üzerinden e-kitap okuma hizmetine böylece B&N firması da katılmış oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim