Anlık Bildirim

eBay, spor ayakkabıların orijinalliğini kontrol eden Sneaker Con'u satın aldı

Çevrimiçi alışveriş platformu eBay, site üzerinden alınan bir ayakkabının alıcıya ulaşmadan önce orijinalliğini kontrol eden bir şirket olan Sneaker Con'u satın aldığını açıkladı.

eBay, Sneaker Con'u bünyesine dahil etti Tam Boyutta Gör

eBay, spor ayakkabı kimlik doğrulama hizmeti olan Sneaker Con'u resmi olarak satın aldığını duyurdu. Çevrimiçi alışveriş platformu, ayakkabıların orijinalliğini doğrulaması için zaten Sneaker Con'la birlikte çalışıyordu. eBay bu satın almanın, mevcut iş birliğinin güçlü bir şekilde devam ettirilebilmesinin bir parçası olduğunu belirtti.

Güvenli alışverişin sürekliliği amaçlanıyor

eBay'de 100 dolar ve üzerinde bir fiyata satılan spor ayakkabılar, alıcıya ulaşmadan önce Sneaker Con'un denetiminden geçiyor. Sektörün uzmanlarından oluşan bir ekip, ayakkabıların boyutlandırılmasını, etiketlerini, dikişlerini, logolarını, bağcıklarını ve hatta kutusunu da kontrol ederek orijinal olup olmadığına karar veriyor.

eBay bir yıldan biraz fazla süre içerisinde, dünya çapında sitede satılan 1.55 milyondan fazla spor ayakkabının kimliğinin doğrulandığını açıkladı.

eBay Kuzey Amerika Genel Müdürü Jordan Sweetnam: “Kimlik doğrulama teklifimize verilen yanıt çok büyük oldu ve bu satın alma, eBay'i dönüştürmeye ve her işleme daha yüksek düzeyde güven ve itimat getirmemize olanak sağlıyor.” dedi.

eBay, spor ayakkabılarla birlikte platformda satın alınan lüks saatler ve çantalara da Orijinallik Garantisi veriyor.

Kaynakça https://www.theverge.com/2021/11/29/22808373/ebay-sneaker-con-acquisition https://www.ebayinc.com/stories/news/ebay-acquires-sneaker-con-authentication-business/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim