Anlık Bildirim

Vodafone, dijital turist rehberi Piri'yi ücretsiz olarak kullanıma sunuyor

Kullanıcılarına çeşitli dijital hizmetleri ücretsiz olarak sunan Vodafone şimdi de Piri ile anlaşma yaptı. Piri'yi tüm operatörlerin kullanıcıları ücretsiz olarak kullanabilecek.

Vodafone, Piri'yi ücretsiz olarak kullanıma sunuyor Tam Boyutta Gör

Vodafone, dijital turist rehberi uygulaması Piri ile önemli bir iş birliğine imza attı. Yapılan anlaşma neticesinde Piri’ye Vodafone’a özel çeşitli dijital turlar eklenecek. Vodafone bu turları operatör fark etmeksizin herkese ücretsiz olarak sunuyor.

Piri nedir?

Piri, kültürel gezilerinizde size sesli rehber hizmeti ediyor. Kulaklığınızı takıp Piri'yi başlatacak ve gezdiğiniz bölge hakkında bilgi edineceksiniz. Turist rehberiyle geziyormuşsunuz gibi gezeceksiniz. Hem nereyi ne kadar gezeceğinizin seçimi size kalıyor hem de Saffet Emre Tonguç, Vedat Milor, Ali Canip Olgunlu gibi duayen isimlerin anlatımlarıyla geziniz renkleniyor.

Piri, geziniz için şehirdeki en iyi rotayı çiziyor. Kullanıcı konumunu takip ederek kullanıcı neredeyse, oranın hikayesini en iyi rehberlerin sesiyle anlatıyor. Bir sonraki durağa navigasyon ve harita yardımıyla adım adım yönlendiriyor. Ayrıca bu dijital turları evden deneyimleme imkanı da sunuyor. Piri’de 20 ülke, 40 şehir, 150’den fazla dijital tur, 3 binden fazla sesli içerik bulunuyor.

Tüm operatörlere 6 tur ücretsiz

Yapılan iş birliği kapsamında Piri’ye Vodafone’a özel olarak 3 yurt içi ve 3 yurt dışı turu ücretsiz olarak eklenecek. Tüm operatör kullanıcıları, bu 6 rotayı 12 ay boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilecek. İlk tur olarak Saffet Emre Tonguç’un anlatımıyla "Endülüs’ün Kalbi Sevilla" turu eklendi.

Vodafone Red'lilere tüm turlar ücretsiz

Vodafone Red kullanıcılarına Piri’deki tüm içerikleri sınırsız kullanabilecekleri 12 aylık abonelik hediye ediliyor. Vodafone için eklenen 6 rotaya ek olarak uygulamadaki tüm dijital turları kullanabilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulamasına girerek hediye kodunuzu alabilirsiniz.

Piri’ye Vodafone’un reklam entegrasyonu yapıldı. Geziler esnasında kullanıcılara Vodafone’un çeşitli avantajları dinletilecek. Örneğin Endülüs turunda kullanıcılara Vodafone Red’in Her Şey Dahil Pasaport avantajından bahsediliyor ve kullanıcıların tarifedeki haklarını 43 ülkede özgürce kullanabileceğinden bahsediliyor. Bunun gibi küçük reklamlar ile kullanıcılara 6 farklı rotayı ücretsiz deneyimleme imkanı sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim