Anlık Bildirim

Elrond Network saldırıya uğradı, ELGD fiyatı 5$’a düştü

Elrond Network ağındaki bir açıktan yararlanan siber saldırganlar, çaldıkları EGLD varlıklarını borsaya boca edince EGLD fiyatı 5$ seviyelerine kadar düştü.     

EGLD

Kripto para dünyasında yatırımcıyı üzecek olaylar yaşanmaya devam ediyor. LUNA ağının büyük beklentilere rağmen acemice ihmaller nedeniyle sıfırlanması ve insanları mağdur etmesinin ardından Elrond Network de saldırıya uğradı.

EGLD fiyatı neden düştü?

Ethernet ağına hızlı ve masrafsız alternatif olmak amacıyla Katman 1ağı olarak hayata geçirilen Elrond ağı birikim tutma odaklı yani madenciliği olmayan bir ağ. Yönetim tokeni olan EGLD tutanlar kararlarda söz sahibi oluyor. Ağın kendi borsası ve IDO platformu da mevcut.

Dün itibariyle Elrond ağına saldıran hacker grubu toplamda 1.65 milyon dolarlık EGLD çaldı. Sonrasında bunları Maiar borsasında sattı. Borsa merkezi olanlara göre daha hacimsiz olduğu için EGLD fiyatı bir anda 5$ seviyesine kadar sarktı. Borsanın tüm faaliyetleri askıya alındı.

Merkezi borsalarda ise EGLD fiyatı 65$ altına kadar sarkarken sonrasında bir miktar toparlandı. Ekip gerekli adımları atmaya başladı ve gün içerisinde borsa tekrar faaliyete geçecek. Yatırımcıların herhangi bir mağduriyet yaşamayacağı ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim