Anlık Bildirim

Sahibinden ve TOBB ETÜ uzaktan eğitim için bir araya geliyor

Sahibinden ve TOBB Üniversitesi bir araya gelerek mesleki eğitimlerin uzaktan devam etmesi için gerekli adımları attıklarını açıkladı. Ayrıca sertifika da verilecek.

Eksik kalan mesleki eğitimler tamamlanıyor Tam Boyutta Gör

İçinde bulunduğumuz pandemi dönemi yüz yüze eğitimleri imkânsız hale getirdi. Bu bakımdan uzaktan eğitimlerin önemi arttı. Sahibinden ve TOBB ETÜ eksik kalan mesleki eğitimler için bir araya geliyor. 

Emlak danışmanlığı ve ikinci el araç

TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri (TOBB MEYBEM) bugüne kadar emlak danışmanları ve ikinci el araç ticareti yapan 35 bin kişiye mesleki sertifika vermişti ancak pandemi ile birlikte eğitimler kesintiye uğradı. 

Sahibinden ve TOBB Üniversitesi bir araya gelerek bu eksik eğitimleri uzaktan tamamlamayı amaçlıyor. Emlak danışmanı eğitimi 100 saat, ikinci el araç ticareti eğitimi ise 35 saat sürecek. Yüzde 70 devam şartını sağlayan veya sınavda başarılı olan katılımcılara TOBB ETÜ onaylı dijital başarı sertifikası verilecek.

Buraya katılmak isteyen kişilerin www.uzmanlik.com üzerinden form doldurarak Sahibinden Akademide kullanıcı oluşturmaları ve Akademiye online giriş yaparak tercihli eğitim programına kayıt olmaları yeterli. Eğitimler 7 Haziran tarihinde başlıyor. 

Sahibinden Akademi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim