Anlık Bildirim

Elgato yeni bir aydınlatma ürünü duyurdu

Elgato Key Light Mini yayıncı aydınlatma aksesuarı nispeten biraz daha düşük lümen değerini daha odaklı olarak sunarak fiyatına göre iyi bir alternatif olmayı amaçlıyor. 

Elgato Key Light Mini Tam Boyutta Gör

Yayıncılar için yüz aydınlatma aksesuarları artık vazgeçilmezlerden birisi haline geldi. Çok düşük fiyatlı olanlardan yüksek fiyatlı olanlara kadar farklı özellikler sunan seçenekler mevcut. Elgato da üst sınıf aydınlatma ürününün ardından biraz daha uygun fiyatlı alternatifini duyurdu.

Elgato Key Light Mini özellikleri ve fiyatı

Elgato Ring Light adıyla tanıtılan önceki aydınlatma halkası yüksek bir fiyat etiketine sahipti. Elgato Key Light Mini ürünü ise dörtgen gövdesi ile daha odak bir aydınlatma sunuyor.

800 lümen parlaklık değeri olan Elgato Key Light Mini modeli eğer yarı değerde tutulursa 4 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Renk sıcaklığı ise 2900K-7000K arasında değişiyor.

Bilgisayar ve mobil uygulama haricinde üzeirndeki tuşlarla da kontrol edilebiliyor. Alt kısımdaki modül ile kamera veya tripodlara entegre edilebiliyor. Elgato Key Light Mini modeli 100$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim