Anlık Bildirim

Elon Musk: Şimdi de Coca-Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım

Twitter'ı satın alan Elon Musk ilginç tweet'lerine devam ediyor. Milyarder girişimcinin hedefinde ise bu kez Coca-Cola ve McDonald's var.                        

Elon Musk: Coca-Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım Tam Boyutta Gör

Twitter'ı satın almak için anlaşma yaptığını açıklayan SpaceX ve Tesla'nın kurucusu milyarder Elon Musk, Coca-Cola ve McDonald's'ı hedef seçti ve bu iki şirket hakkında ilginç tweet'ler paylaştı.

Musk, Twitter hesabında "Şimdi de Coca-Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım." şeklinde bir tweet paylaştı ve gönderi kısa süre içinde milyonlarca beğeni ve yüz binden fazla retweet aldı.

Başka bir mesajda ise tüm dondurma makinelerini tamir etmek ve düzeltmek için McDonald's'ı satın alacağını söylediği bir tweet görseli paylaştı. Gönderiye yapılan yorumlara cevap olarak da "mucizeler yaratamayacağı" şakasını yaptı.

Bazı kullanıcılar ciddiye aldı

Musk'ın gelecekteki satın alımlarıyla ilgili mesajlar, Twitter'ı olabildiğince eğlenceli ve ilginç hale getirme arzusunu tweetlemeden önce geldi. Ancak, bazı kullanıcılar tüm bu ifadeleri ciddiye aldı.

Hatta bir tanesi Musk'ın neden Coca-Cola'yı satın alamayacağını açıkladı. Şirketin piyasa değeri, milyarderin servetinden daha fazlaydı: 285 milyar dolar. Musk sosyal ağ Twitter'ı 44 milyar dolara satın almıştı. Girişimciye göre Twitter, mülkiyet değişikliğinden sonra ifade özgürlüğü için küresel bir platform haline gelmeli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5744 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim