Anlık Bildirim

Elon Musk'ın Dogecoin talebine burger zincirinden yeşil ışık!

Elon Musk'ın Mcdonald's'a yaptığı Dogecoin çağrısına başka bir burger zincirinden yanıt geldi. MrBeast Burger, Elon Musk retweet yaparsa DOGE kabul edebileceğini söyledi.

Elon Musk'ın Dogecoin talebine MrBeast Burger'den yanıt Tam Boyutta Gör

Amerikan fast food restoran zinciri MrBeast Burger, Elon Musk’ın geçtiğimiz günlerde McDonald’s‘a Dogecoin (DOGE) kabul etmesi ile ilgili yaptığı çağrıdan etkilenmiş gibi görünüyor. MrBeast Burger, resmi Twitter hesabı üzerinden Dogecoin ile ilgili bir paylaşımda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

MrBeast Burger Twitter hesabı üzerinden Elon Musk’ı etiketleyerek “Elon Musk bunu retweetlerse Dogecoin’i kabul etmeye çalışırız” dedi.

MrBeast Burger’ın bu paylaşıma Tesla CEO’su Elon Musk’tan bir yanıt gelmedi. Ancak Dogecoin (DOGE) kurucu ortağı Billy Markus söz konusu paylaşıma da kayıtsız kalmadı. Billy Markus MrBeast Burger‘ın teklifine “Ben Elon Musk değilim ama yine de retweetleyeceğim” şeklinde yanıt verdi.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Musk, McDonald’s, Dogecoin’i kabul etmeye başlarsa, TV’de Happy Meal yiyeceğini söylemişti. McDonald’s sadece Tesla’nın ödeme olarak “Grimacecoin“i kabul etmesi durumunda,kendilerinin de Dogecoin kabul edeceği söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim