Anlık Bildirim

EMUI 10 kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı

Huawei ve Honor marka cihazlar için geliştirilen EMUI 10 arayüzüne sahip cihaz sayısı dünya genelinde 1 milyona ulaştı. Arayüzün kararlı sürümü önümüzdeki günlerde daha fazla modele dağıtılacak.

EMUI 10 kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı Tam Boyutta Gör

Haftalar süren yoğun dağıtım sürecinin ardından EMUI 10 kullanıcı sayısı 1 milyon barajını geçti. Bu bilgi doğrudan, tüketicilere en iyi akıllı telefon deneyimini sunmak için daha fazla çalışacaklarına söz veren Huawei Tüketici İş Yazılımları Başkanı Wang Chenglu'dan geliyor.

Şu anda Huawei ve Honor marka akıllı telefonların büyük bir kısmı EMUI 10 beta test sürecinde yer alıyor. Bir bölümü de resmi olarak yayınlanan kararlı güncellemeyi almaya başladı.

EMUI 10 kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı Tam Boyutta Gör

EMUI 10 kullanıcı tabanı genişleyecek

Çinli şirket sadece bu ay EMUI 10'un kararlı sürümünü Huawei P30, P30 Pro, Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X (4G), Mate 20 RS Porsche Design, Nova 5T, Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20 ve Honor Magic 2 olmak üzere toplam 11 cihaza dağıttı.

Önümüzdeki haftalarda ise kararlı sürüm Huawei P Smart 2019, P Smart+ 2019 ve P30 Lite gibi daha fazla sayıda cihaza ulaşacak. EMUI 10 beraberinde yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü, karanlık mod, yüksek performans, çoklu ekran iş birliği ve HiCar gibi yeni özellikler getiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim