Anlık Bildirim

Vivo Z5i tanıtıldı: 8GB RAM, Snapdragon 675 işlemci ve 5.000 mAh pil

Çin merkezli teknoloji üreticisi Vivo, yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Vivo Z5i adı verilen cihaz, teknik özellikleri ve fiyat etiketiyle kullanıcıların dikkatini çekecek bir cihaz.

Vivo Z5i tanıtıldı: 8GB RAM, Snapdragon 675 işlemci ve 5.000 mAh pil Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticisi Vivo yeni modeli Vivo Z5i'yi tanıttı. Şimdilik sadece Çin'de satışa sunulan cihaz şirketin bir diğer cihazı olan vivo Z5'e benzer bir tasarıma sahip.

Şimdilik Çin pazarına sunuldu

Vivo Z5i, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip bir akıllı telefon. Gücünü Snapdragon 675 yonga setinden alan cihaz, microSD kart yuvası da barındırıyor. Vivo Z5i'nin en dikkat çeken özelliklerinden biri de 18W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh kapasiteli batarya ile gelmesi diyebiliriz. Akıllı telefonun arka kısmında ise parmak izi okuyucu ile beraber, üçlü kamera kurulumunu görüyoruz. Bunlar sırasıyla 16 MP ana, 8 MP ultrageniş açı ve 2 MP derinlik sensörü olarak belirtilmiş.

Vivo Z5i tanıtıldı: 8GB RAM, Snapdragon 675 işlemci ve 5.000 mAh pil Tam Boyutta Gör

Su damlası çentikli 6.53 inç IPS LCD ekran ve 16 MP çözünürlükte ön kameraya sahip Vivo Z5i modelinin, Android Pie tabanlı FuntouchOS 9.2 ile kutudan çıkacağını da belirtmeden geçmeyelim. Mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği ile Çin'de 255 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan cihazın diğer ülkelerde raflara çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim