Anlık Bildirim

En fazla pil tüketen 20 uygulama belli oldu

pCloud'un yaptığı araştırma, akıllı telefonlarımızın pilini en fazla tüketen 20 uygulamayı açığa çıkardı. Ayrıca araştırmada en fazla depolama alanı isteyen uygulamalar da yer alıyor.

En fazla pil tüketen 20 uygulama belli oldu Tam Boyutta Gör

Bulut depolama hizmeti PCloud, mobil uygulamaların etkinliğini araştırdı ve en çok pil tüketen ve depolama alanı isteyen uygulamaları listeledi.

Güce en fazla aç olan iki programı yüklemiş olmanız olası görünmüyor. Zira bunlar, giyilebilir cihaz üreticisi Fitbit'in ve Amerikan cep telefonu operatörü My Verizon'un uygulamaları. Sonuç şaşırtıcı değil çünkü çalışmak için bir kameraya, konuma, mikrofona ve Wi-Fi'a ihtiyaçları var. Üçüncü ve dördüncü sıralarda ise Uber ve Skype yer alıyor.

Sosyal ağ uygulamaları fazla pil tüketiyor

Uygulamaların arka planda çalışması pil gücünün önemli ölçüde tüketilmesinin nedeni ve dolayısıyla altı sosyal ağ aynı anda ilk 20'ye girdi. Beşinci sırada Facebook, sekizinci sırada Instagram, 11'de Snapchat, 12'de WhatsApp, 14'te YouTube ve 20'de LinkedIn. Arkadaşlık uygulamaları da listede mevcut: Tinder, Bumble ve Grindr. Bu uygulamalar da arka planda çalışıyorlar.

En fazla pil tüketen 20 uygulama belli oldu Tam Boyutta Gör

Araştırma en fazla depolama alanı kullanan uygulamaları da kapsıyor. Buna göre depolama alanında en çok yer kaplayan uygulamaların derecelendirmesinde Amerikan havayolu şirketi United Airlines'ın uygulaması başı çekiyor ve 437.8 MB gerektiriyor. Lyft ve Uber ikinci ve üçüncü sırada, sırasıyla 325.1 MB ve 299.6 MB'ye ihtiyaç duyuyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22097 kez okundu.
36 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, mobil uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim