Anlık Bildirim

Samsung, yayınladığı reklamlarla iPhone 12 Pro Max'in kamerasıyla dalga geçti

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S21 Ultra'nın kamera yeteneklerini gösterdiği reklam filmlerinde, cihazı iPhone 12 Pro Max ile karşılaştırdı.

Samsung, yayınladığı reklamlarla iPhone 12 Pro Max'in kamerasıyla dalga geçti Tam Boyutta Gör

Büyük teknoloji şirketlerinin genellikle kendi ve rakip şirketlerin cihazlarını karşılaştıran videolar yayınlayarak birbirleriyle dalga geçtikleri bir sır değil. Yayınlanan iki yeni Samsung videosu, Galaxy S21 Ultra karşısında iPhone 12 Pro Max'ı oldukça kötü bir duruma sokuyor.

Galaxy S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max

Koreli şirket ilk videoda Galaxy S21 Ultra 5G ve iPhone 12 Pro Max'in yakınlaştırma yeteneklerini karşılaştırdı. Böyle bir videoda beklediğiniz gibi, Apple akıllı telefon, maksimum büyütmede bile, Ay yerine çok da net olmayan bir daire görüntüsü verebildi. Ancak Samsung'un Galaxy S21 Ultra modeli, uydumuzun büyük kraterlerini bile görebileceğiniz oldukça net bir fotoğrafını çekti. Aynı zamanda, Koreli şirket iPhone'un çektiği fotoğrafın üzerine "Yeterince yakın mı?" İfadesini yazarak tabiri caizse şirketi trollemeden duramadı.

İkinci videoda Samsung bir diğer taraftan giderek makro yeteneklerini sergiledi ve videoya göre kazanan taraf yine Galaxy S21 Ultra oldu. Bu cihazla çekilen fotoğraf daha yüksek detaylara ve daha dikkat çekici renklere sahipti. Koreli şirket yine Apple'a sataştı ve iPhone 12 Pro Max'in çok net olmayan flu fotoğrafına "Yeterince ayrıntılı mı?" ifadesini yazdı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32608 kez okundu.
48 kişi, toplam 57 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, iphone 12 pro max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim