Anlık Bildirim

Futbolda Passolig dönemi sona erdi

Kulüpler Birliği, elektronik bilet konusunda kulüplerin diledikleri firmalar ile görüşmeler gerçekleştirebileceğini duyurdu. Yeni sezonda Passolig zorunluluğu kalkacak.
Futbolda Passolig dönemi sona erdi Tam Boyutta Gör
6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde, futbol maçlarına girişlerde elektronik bilet şartı getirilmiş ve 2014 yılında yapılan ihaleyle Passolig uygulaması, 10 yıllığına hayatımıza girmişti. Futbol kulüplerinin yöneticileri, Passolig’in seyirci sayılarında büyük düşüşe neden olduğunu ifade etmişti. Kulüpler Birliği, Passolig e-bilet uygulamasının sona erdiğini duyurdu.

Kulüpler Birliği’nden yapılan açıklamaya göre kulüpler, elektronik bilet uygulaması için dilediği firmalar ile görüşebilecek. Yapılacak görüşmeler neticesinde tıpkı konser biletlerinde olduğu gibi farklı farklı firmalardan bilet alınabilecek. Passolig zorunluluğu ortadan kalkacak.

Kulüpler Birliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulüplerimiz, önümüzdeki dönemde elektronik bilet satış organizasyonunu anlaşacakları firmalar ile gerçekleştirmek kanaatindedir. Bu doğrultuda, bilet satış organizasyonu ve teknik altyapı kabiliyetini haiz firmalar ile görüşme kararı alınmıştır.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10963 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
passolig, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim