Anlık Bildirim

G.Skill üyelik ödülleri sona eriyor

G.Skill Üyelik Programı kapsamında dağıtılacak ödüller için son tarih yaklaşıyor. Ay sonuna kadar mevcut G.Skill bileşenlerinizi kayıt ettiğinizde ödüllerden kazanma şansınız olacak.

G.Skill üyelik ödülleri sona eriyor Tam Boyutta Gör

Performans odaklı bellek ürünlerinin ve hız aşırtma rekorlarının tanınan ismi Tayvanlı G.Skill; üyelik programı kapsamında katılımcıları bekliyor. Program kapsamında üyelik ödüllerine başvurmak için zaman azaldı.

G.Skill Üyelik Programı

Dünya çapında G.Skill ürünlerine sahip olan sayısız tüketici mevcut ve Kasım sonunda başlayan üyelik programı bu tüketicileri bir araya getirmeyi amaçlıyor. Program kapsamında kullanıcılar ürünlerini kayıt edebiliyor, tecrübelerini paylaşabiliyor ve G.Skill ile ilgili güncellemeler alabiliyor. Ayrıca yakın gelecekte hız aşırtma ve espor organizasyonlarında da söz sahibi olabilecekler.

Üyelik programının başlaması şerefine bir de hediye kampanyası yapılıyor. Kampanya kapsamında kullanıcılar üyelik seviyelerine göre G.Skill bellek setleri ve diğer ürünlerinden kazanma şansına sahip olacak.

Kullanıcılar üyelik programına katılarak G.Skill ürünlerini kayıt edecekler ve puan toplayacaklar. Toplanan puanlar üyelik seviyesini belirleyecek. Temel seviye VIP iken VIP Gold ve VIP Platinum şeklinde daha üst seviyeler mevcut. Her seviyenin ödülü ayrı. 100’den fazla G.Skill hediyesi bu seviyelere göre dağıtılacak. Kampanyada son tarih 1 Şubat 2021.

Etkinlik sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim