Anlık Bildirim

Galaxy A ve M serisi telefonlarda donma ve yeniden başlatma sorunları ortaya çıktı

Samsung'un popüler Galaxy A ve Galaxy M serisi akıllı telefonlarında donma ve otomatik yeniden başlatma sorunları yaşanıyor. İşin kötüsü fabrika ayarlarına sıfırlamanın işe yaramaması.

Galaxy A ve M serisi telefonlarda sorunlar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

SamMobile internet sitesinin haberine göre Samsung'un tarafından piyasaya sürülen orta sınıf Galaxy A ve bütçe dostu Galaxy M serisi akıllı telefonlarda donma ve otomatik yeniden başlatma sorunları ortaya çıktı.

Söz konusu şikayetler Galaxy M30s, Galaxy M31, Galaxy M31s, Galaxy A50, Galaxy A50s ve Galaxy A51 sahipleri tarafından bildiriliyor. Hatta problemin birkaç aydır var olduğuna dair raporlar mevcut.

Samsung konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Yukarıdaki modellerin hepsinin Exynos işlemcilerle güçlendirildiğini hatırlatalım. Ancak sorunun işlemciden mi yoksa yazılımsal bir hatadan mı kaynaklandığı belli değil.

Galaxy A ve M serisi telefonlarda sorunlar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Anakart değişimi tavsiye edildi

Bazı yetkili servis merkezleri kullanıcılara anakart değişimini tavsiye ediyor. Ancak bunun maliyeti 100 dolardan fazla. Daha da ilginci cihazları fabrika ayarlarına sıfırlamanın da sorunu çözmemesi.

Galaxy A ve Galaxy M serisi telefonlarda görülen donma ve otomatik yeniden başlatma sorunları şu ana kadar sadece Samsung Hindistan destek forumlarında dile getirildi.

Diğer bölgelerdeki kullanıcıların da benzer sorunlarla karşılaşıp karşılaşmadığı henüz bilinmiyor. Her halükarda ortada somut bir çözüm yok. Kullanıcıların şimdilik yapabileceği tek şey Samsung'dan açıklama beklemek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13151 kez okundu.
10 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy a ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim