Anlık Bildirim

Galaxy S10 Lite geliyor

Galaxy A serisi ve amiral gemisi seriler arasında bir köprü kurmak isteyen Samsung çareyi Lite modellerde arıyor. Galaxy Note 10 Lite modelinden sonra Galaxy S10 Lite modeli de gündemde.

Galaxy S10 Lite geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung’un Galaxy A serisinden bir cihazı amiral gemisi özelliklerle Galaxy S10 serisinin altına konumlayacağı uzun süredir dile getiriliyor ancak yeni gelişmeler önemli bir strateji değişikliği olabileceğini gösteriyor.

Galaxy S10 Lite neler sunuyor?

Bir süre önce tanıtılan Galaxy A90 5G amiral gemisi özelliklere sahipti ancak hitap ettiği alan kısıtlı olduğu için bu stratejinin dışında kaldı. Galaxy A91 modeli için de yine aynı şeyler söyleniyor. Şimdi ise Galaxy S10 Lite gelişmesi yaşandı.

Geekbench testlerinde ortaya çıkan SM-G770F model numaralı yeni biz cihaz akla Galaxy S10 Lite ihtimalini getirdi. Snapdragon 855 yonga seti üzerinde çalışan cihaz 8GB RAM ve Android 10 işletim sistemi barındırıyor.

Galaxy S10 Lite geliyor Tam Boyutta Gör

Telefon farklı ne tür donanımı olacak belli değil ancak Galaxy S10e modeli varken Samsung neden böyle bir modele ihtiyaç duydu; asıl cevap bekleyen soru bu. Performans anlamında pek bir fark yok diyebiliriz. Galaxy A serisine eklenecek ana akım bir amiral gemisi daha fazla anlam ifade edebilirdi.

Samsung’un bir de Galaxy Note 10 Lite hazırlığı olduğu gündeme gelmişti. En azından Galaxy S11 lansmanına kadar Samsung’un ara modellerle boşluk bırakmak istemediği tahmin ediliyor ancak tüketici buna nasıl tepki verecek merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4892 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s10 lite ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim