Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Z Fold 4 ve Buds 2 Pro için Genshin Impact versiyonlarını duyurdu

Uzak doğu pazarları için cihazlarının ilginç versiyonlarını duyuran Samsung, şimdi de Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Buds 2 Pro için Genshin Impact versiyonlarını duyurdu.
Galaxy Z Fold 4 ve Buds 2 Pro'nun yeni versiyonları duyuruldu
Güney Kore ve Japonya gibi pazarlarda cihazlarının ilginç sürümlerini geliştiren Samsung, şimdi de mobil oyuncuları sevindirecek bir hamle yapıyor. Güney Kore’de düzenlenen G-STAR 2022 etkinliğinde Samsung, Galaxy Z Fold 4 Genshin Impact Edition ve Galaxy Buds 2 Pro Genshin Impact Edition cihazlarını duyurdu.

Uluslararası pazarda da satışa sunulabilir

Genshin Impact geliştiricisi miHoYo ile birlikte geliştirilen bu cihazlar, oyunun sevilen karakteri Ganyu’yu merkeze alıyor. Ganyu merkezli kılıf, sticker ve anahtarlık gibi ek içerikler barındıran cihaz kutusu da aynı şekilde karakteri merkeze alıyor. Ayrıca bu versiyon Galaxy Z Fold 4, Ganyu’yu içeren özel bir arka plana da sahip.

Galaxy Z Fold 4 ve Buds 2 Pro'nun yeni versiyonları duyuruldu
Galaxy Buds 2 Pro Genshin Impact ise özel bir kablosuz şarj istasyonuna sahip. Her iki cihaz da Güney Kore’de duyurulsa da miHoYo, bu ürünlerin tüm dünyadaki Genshin hayranlarını etkileyeceğini belirtti. Görünüşe göre Samsung, bu sefer özel versiyon cihazını daha fazla ülkede satışa sunacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim