Anlık Bildirim

Gears of War geliştiricisi Unreal Engine 5'le geliştirilen birden çok projeleri olduğunu söyledi

Konsolda Xbox'a özel oyunlar yapan Microsoft'un birinci parti stüdyolarından The Coalition, Unrel Angine 5 motoru ile geliştirilen birden fazla oyun projeleri olduğunu söyledi.

Gears of War geliştiricisi Unreal Engine 5'le geliştirilen birden çok projeleri olduğunu söyledi Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en önemli serilerinden birisi olan Gears of War'un geliştiricisi olan The Coalition'dan güzel bir açıklama geldi. Xbox'ın birinci parti stüdyolarından biri olan The Coalition, birden fazla oyun projesi üzerinde çalışıyor.

Unreal Engine 5 ile Geliştiriliyor

Gears'ın resmi internet sitesinde paylaşılan bir blog gönderisine göre The Coalition bundan sonraki projelerinde Unreal Engine 5 grafik motorunu kullanacaklarını açıkladı. Ayrıca bu motor ile geliştirilen birden çok projeleri olduğunu da aktardılar. Ne yazık ki bu grafik motoru değişimi Gears 6 için geçerli olmayacak. 

Ayrıca The Coalition, yakın zamanda bu geliştirilen birden çok proje ile ilgili bir duyuru yapmayacaklarını da ekledi. Grafik motoru değişimi geliştiriciler için gerçekten büyük bir değişim. Bu yüzden önümüzdeki bir, iki yıl herhangi bir duyuru görmeyeceğiz diyebiliriz.

Unreal Engine 5 geçtiğimiz yıl bir video ile duyurulmuştu. Unreal Engine ile geliştirilen kısa bir görüntü izlemiştik ve sanıyoruz ki birçok kişiyi hayran bırakmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim