Anlık Bildirim

Getir'in değeri 7,5 milyar doları aştı

Yurt dışında teslimata başlamasıyla birlikte son gaz yatırım alan Getir, son aldığı yatırımlarla birlikte 7,5 milyar değerlemeyi aştı. Getir, ABD'de teslimata başlayacağı tarihi açıkladı.

Getir'in değeri 7,5 milyar doları aştı Tam Boyutta Gör

Marketi kapınıza taşıyan yerli girişim Getir, yatırım almaya devam ediyor. Firmadan yapılan son açıklamaya göre 555 milyon dolarlık yeni yatırım aldı ve 7 milyar 555 milyon dolar değerlemeye ulaştı.

Değeri 1 milyar dolar doları aşan girişimler unicorn olarak adlandırılıyor. Mart ayında 2,6 milyar değerlemeye ulaştığını duyurarak unicorn'luğunu ilan eden Getir, hız kesmeden değerini katladı ve 7,5 milyar doları aşmayı başardı. Son 5 ayda 9 kat değer kazandı. Dördüncü yatırım turunda, mevcut fonlardan Sequoia Capital ve Tiger Global Getir’e yatırımlarını sürdürürken, Silver Lake, DisruptAD ve Mubadala Investment Company ise Getir’in yeni yatırımcılarından bazıları oldu.

Companiesmarketcap.com verilerine göre Getir'in piyasa değeri Koç Holding, Mazda, Skechers, Varta, Pirelli, New York Times, Avast, TripAdvisor gibi köklü şirketlerin piyasa değerini geride bıraktı.

ABD için tarih açıklandı

Şirketin bir sonraki büyük adımı resmen açıklandı. Getir, yılın son çeyreğinde Amerika pazarına girmeyi hedefliyor. Amerika’da New York gibi önemli şehirlerde hizmet verecek. Şu an Londra ve Amsterdam’da hizmet veren Getir, bu ay içerisinde Paris ve Berlin’de teslimata başlayacak. Yıl sonunda ABD pazarına giriş yapılmasıyla 6 ülkeye ulaşacak.

getir: groceries in minutes getir: groceries in minutes getir: groceries in minutes getir: groceries in minutes Shopping Ücretsiz 406 MB

getir getir getir getir getir Alışveriş Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11100 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, getir ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim