Anlık Bildirim

Google CEO'su açıkladı: COVID-19'la mücadele için 800 milyon dolarlık bağış yapacağız

Teknoloji devi Google, küresel bir pandemiye dönüşen COVID-19 ile ilgili şimidiye kadar yapılan en büyük bağışı açıkladı. Şirket çeşitli kurum ve kobilere 800 milyon dolar dağıtacak.

Google CEO'su açıkladı: COVID-19'la mücadele için 800 milyon dolarlık bağış yapacağız Tam Boyutta Gör

Google CEO'su Sundar Pichai, küresel çapta bir pandemiye dönüşen COVID-19 ile mücadele için şirketin yapacağı bağışlar hakkında bilgi verdi. Google'ın blog sayfası için bir makale kaleme alan Pichai, yapılacak olan 800 milyon doların üstünde bağışın nasıl dağıtılacağını açıkladı.

Google'dan COVID-19'la mücadeleye rekor bağış

Google geçen ay, profilaktik tedbirler konusunda halkı eğitmek için 25 milyon dolarlık reklam hibesi yapmıştı. Zira şirket, eğitimin Koronavirüs'le mücadelede ana silah olduğuna inanıyor. Google ve Alphabet'in CEO'su Sundar Pichai ise ne gibi taahhütler verdiklerini açıkladı. Şirket salgın süresince KOBİ'leri (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler), sağlık örgütlerini, hükümetleri ve sağlık çalışanlarını desteklemeye hazırlanıyor.

Google CEO'su açıkladı: COVID-19'la mücadele için 800 milyon dolarlık bağış yapacağız Tam Boyutta Gör

Google'ın yaptığı bu cömert jeste karşılık, bazı kişiler şirketin bunu bir fırsata çevirdiğini ve reklam yaptığı düşünüyor. Her şeye rağmen milyonlarca kişiye fayda sağlayacak ve belki de COVID-19'un yayılmasını önleyecek bu bağışın diğer şirketlere örnek teşkil edeceği de genel bir kanı. Eğer Google'ın hangi kurumlara ne kadar bağış yapacağını merak ediyorsanız, aşağıdaki haber kaynağı kısmından blog sayfasına gidip, rakamları detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim